Get Adobe Flash player

KATALOG FILII BIBLIOTECZNEJ W GRABOWIE NAD WISŁĄ

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 2
LDR
01372cam|a2200337|i|4500
001
n 20200724135936028956
003
_ _
MATEO_Group
005
20200724160004.0
008
200724s2010 pl a a||| |000 0 pol
020
_ _
a 9788375442663
035
_ _
a MD..20200724135936028956.
040
_ _
a WA N c WA N d ZWO_PRZ
100
1 _
a Czerwińska, Dorota c (dziennikarz) e Autor
245
1 0
a Podstawy żywienia człowieka : b podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. n 2 / c Dorota Czerwińska.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo Rea, c copyright 2010.
300
_ _
a 228 stron : b ilustracje kolorowe ; c 24 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
380
_ _
a Książki
385
_ _
a Szkoły średnie m Poziom nauczania
504
_ _
a Bibliografia, akty prawne strony 225-228.
650
_ 7
a Żywność 2 DBN
655
_ 7
a Podręczniki dla szkół zawodowych 2 DBN
658
_ 7
a Biochemia
710
2 _
a Wydawnictwo Rea. 4 pbl e Wydawca
920
_ _
a 978-83-7544-266-3
980
_ _
a (075.3-021.66)
980
_ _
a 577.1
980
_ _
a 664.014

Pobierz rekord w formacie ISO2709